Jeugdclub “Young Light”

Wij zijn dé Jeugdclub binnen de CGK Nunspeet voor jongeren van 12 t/m 15 jaar!
Wij zullen ons hier kort even voorstellen:

Wat is Young Light?
We zijn een club voor de jeugd van de kerk, om jullie een moment en plek te bieden om elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten. Zo hopen we dat het onderlinge contact tussen de kerkjeugd en de verbinding met de kerk wordt versterkt. We kijken er als leiding naar uit om naast het gezellig samen komen en jullie beter te leren kennen, ook met jullie in gesprek te zijn over het christelijke geloof en wat er bij jullie leeft. Zou jij het ook niet fijn vinden om de jongeren uit de kerk beter te leren kennen?

Hoe?
Op de clubavonden starten we met een stuk bezinning, wat de leiding heeft voorbereid. Inbreng van eigen onderwerpen door de jongeren wordt zeer gewaardeerd! Daarna is er een korte pauze met wat drinken en iets lekkers, om vervolgens een leuk spel met elkaar te gaan doen. Naast de gewone clubavonden hebben we ook onze uitjes! Denk hierbij aan het welbekende Young Light kamp aan de start van het seizoen, maar ook gedurende het seizoen namelijk kerstviering, een sportavond, schaatsen en aan het einde van het seizoen een spectaculaire slotdag!

Wie?
Young Light is voor álle jongeren van 12 t/m 15 jaar van de CGK Nunspeet. Het doel is dat iedere jongere zich welkom en prettig voelt binnen de club. Hierom hebben we oog voor elkaar en ook een vertrouwenspersoon aangewezen als aanspreekpunt voor de jongeren en/of ouders. Ook wanneer er jongeren zijn die extra zorg/aandacht nodig hebben kan dat hier worden besproken. Vind je het prettig om een vriend(in) mee te nemen? Hij/Zij is van harte welkom!

Waar en Wanneer?
De clubavonden zijn iedere zaterdagavond (m.u.v. de vakanties) van 18.45 tot 20.15 uur in de kelder van de Oenenburgkerk.

Contactpersoon:
Ilona Koetsier (06 – 13 85 47 53)