Zing mee met ons Kerstprojectkoor!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste leden (v.a. 16 jaar) om samen een mooi projectkoor mee te vormen. Dit project zal in het teken staan van Kerst. Het heilsfeit waarin we stil mogen staan bij Jezus komst naar deze wereld. We hopen tijdens de repetities, onder leiding van Arjan Wouters, met elkaar prachtige liederen in te studeren die wij ten gehore mogen brengen tijdens ons concert.

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk vanaf D.V. 2 september 2024! Reserveer alvast onderstaande data in uw agenda.

Repetitie data
Maandag 21 oktober 2024
Maandag 4 november 2024
Maandag 18 november 2024
Maandag 2 december 2024
Maandag 9 december 2024

Inloop met koffie/thee: 19.45 uur
Aanvang repetitie: 20.00 uur

We repeteren in de Christelijk Gereformeerde Kerk te Nunspeet (Vlierweg 79). Rondom de kerk is parkeerruimte. De repetities duren tot 22.00 uur met tussendoor een korte pauze.

Concert
Het concert vindt plaats op D.V. Vrijdag 13 december 2024, aanvang 20.00 uur. Voorafgaand aan het concert is er een generale repetitie in bovengenoemde kerk. De precieze tijden zijn nog niet bekend, maar houdt er rekening mee dat u rond 18.00 uur in de kerk wordt verwacht.

Voorwaarden en deelnamekosten
U bent aanwezig op alle repetitieavonden. Daarnaast bent u ook bereid om thuis te oefenen met behulp van de beschikbaar gestelde oefenpartijen. De kosten voor dit project bedragen € 50,00.
Dit is inclusief bladmuziek, oefenpartijen, koffie/thee in de pauzes van de repetitie en deelname aan het concert.

Mochten er vragen zijn dan kan er contact opgenomen worden met de organisatie door een mail te sturen naar projectkoor@cgknunspeet.nl

Wij hopen uw aanmelding vanaf 2 september te ontvangen!