Projectkoor “Onderweg naar Jeruzalem”

We zijn op zoek naar enthousiaste leden (vanaf 16 jaar) om samen een mooi projectkoor mee te vormen. Het thema ‘Onderweg naar Jeruzalem’ zal in het gehele repertoire terug te zien zijn. We hopen met elkaar prachtige liederen in te studeren onder leiding van Arjan Wouters.

Repetitiedata:
– Maandag 29 januari 2024
– Maandag 12 februari 2024
– Maandag 26 februari 2024
– Maandag 11 maart 2024

De repetities en het concert vinden plaats in de Oenenburgkerk, Vlierweg 79 in Nunspeet van 20.15 uur-22.00 uur met tussendoor een korte pauze. Inloop vanaf 20.00 uur.

Het concert vindt plaats op D.V. Vrijdag 15 maart. Voorafgaand aan het concert zullen de liederen nog kort doorgezongen worden.

Kosten voor dit projectkoor zijn €45,00.
Dit is incl. koormuziek, oefenbestanden, koffie/thee en deelname repetities en concert.

De koormuziek zal tijdens de eerste repetitie worden uitgedeeld. Daarnaast is het mogelijk om een zwarte map te lenen wanneer u deze zelf niet in bezit heeft. Dit kunt u aangeven op het aanmeldingsformulier. U ontvangt de map op de eerste repetitieavond en de map dient ingeleverd te worden na afloop van het concert.

U kunt zich onderaan deze pagina aanmelden. Uw aanmelding wordt pas definitief als wij de betaling hebben ontvangen. De betaling kan voldaan worden vanaf 1 januari 2024, maar u kunt zich al wel voor die tijd aanmelden. U krijgt vanaf 1 januari 2024 van ons bericht met gegevens om de betaling in orde te maken.

Heeft u vragen over het projectkoor dan mag er contact opgenomen worden via projectkoor@cgknunspeet.nl


Aanmeldformulier
Aanmelden is niet meer mogelijk.