Dienstenboekje tbv Oekraïne

U kunt hier het dienstenboekje downloaden


Beste gemeenteleden,

We zijn als gemeente hard bezig voor de noodhulp aan Oekraïne, om naast de inzameling (die nu plaats vindt) op een andere manier actief te zijn, voor Oekraïne, wilden we het dienstenboekje ‘weer van de plank’ halen. In het verleden is het gebruikt door de dakpannen-commissie. Het haalde een prachtig bedrag op. Deze actie heeft 2 mooie kanten. U bent actief voor het goede doel en we kunnen door de diensten van elkaar af te nemen, weer werken aan het ‘samen gemeente zijn’ en hopelijk ontstaan er mooie ontmoetingen tussen gemeenteleden.

Hoe werkt het?

U kunt als gemeentelid uw dienst aanbieden,  u wilt bijvoorbeeld 3x een taart bakken. Dat biedt u dan aan voor een X bedrag (wat u zelf mag bepalen). U kunt dan 3x benadert worden om een taart te bakken voor dat bedrag. De opbrengst komt dan ten goede aan het bestemde doel: Hulpverlening aan Oekraïne.

U kunt denken aan veel verschillende dingen, bijvoorbeeld: een avondje passen, een taart bakken, ramen zemen, een was strijken, boodschappen doen, een taxiritje doen, een workshop aanbieden, tuinieren, een gezellig avondje spelletjes doen.. u leest al. Het kan van alles zijn.

De persoon die de dienst bij u afneemt, betaald het bedrag aan u, en u stort het bedrag o.v.v. het dienstenboekje 2022 naar het rekeningnummer van de diaconie (hierover vindt u t.z.t. informatie in het dienstenboekje).

We hopen de diensten in een boekje te bundelen en die binnenkort bij u te bezorgen. De diensten kunnen tot 8 weken na de verschijning van het boekje worden uitgevoerd. Zo hopen we na die datum, nog een prachtig bedrag naar de stichting Gain te kunnen overmaken, om hun ook financieel hulp te bieden,  voor de Oekraïnse vluchtelingen.

We zijn er ons van bewust dat deze actie niet “snel” is en het langer duurt voor er een bedrag bij elkaar is, maar we beseffen ons dat de hulp ook langere termijn onmisbaar is, en dat we met deze actie dan ook over 2 maanden nog hulp kunnen bieden op het financieel gebied.

Op de achterkant van de kerkbode vindt u een formulier wat u kan invullen met welke dienst u wilt aanbieden. Deze mag u vanaf D.V. zondag 3 april inleveren in de daarvoor bestemd dozen, bij de uitgang van de kerk. U mag ook uw dienst mailen naar: aaltjeslijkhuis@Hotmail.com of marianne210280@hotmail.com

De uiterste datum om uw dienst in te dienen is: D.V. 13 april 2022.

Voor vragen mag u mailen naar bovengenoemd mailadres of bellen/appen naar:

Marianne Logtenberg: 06-51414083

Aaltje Slijkhuis: 06-53739144

We hopen dat er veel goede diensten uit voort mogen komen en dat Gods zegen er op mag rusten.

Hartelijke groet,

uw diaconie,

 

 

 

 

 

 

 

 

Categories: Nieuws