D.V. 9 september a.s. – Jeugdzondag

Hallo allemaal,

jullie hebben nu nog volop vakantie, maar voor je het weet is het zover! De jeugdzondag!
Bij deze alvast de informatie voor deze dag. Het thema van de jeugdzondag is ‘naar wie luister jij?’ Voor de kinderen tot 12 jaar zal de ochtenddienst in de Oenenburgkerk zijn. Voor de jongeren van 12 jaar en ouder is
er ’s middags een dienst in de Dorpskerk, deze begint om 15.00 uur. De dienst in de Oenenburgkerk begint om 10.30 uur.

De kinderen worden half 10 verwacht voor het ontbijt in de benedenzaal van de kerk. Daar zal het thema ingeleid worden en het themalied geoefend met de kinderen. De kinderen komen dan gezamenlijk de kerk binnen. Ook het kinderkoor zal na de dienst enkele liederen voor ons zingen. Na de dienst is er voor iedereen gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van koffie of thee.

De middagdienst begint om 15.00 uur in de Dorpskerk. Na de dienst is er koffie voor heel de gemeente. Na de koffie begint de Sing In waarbij iedereen uitgenodigd is. Dit zal ong. een half uur duren. Daarna zal er voor de jongeren een preekbespreking gehouden worden en daarna een broodmaaltijd. Na het eten zal er nog een spel met elkaar gedaan worden. We zien er naar uit u en jou te ontmoeten en zien uit naar een gezegende zondag als start van het nieuwe seizoen.

Hartelijke groet, De jeugdouderlingen.

Categorie: Nieuws