24-uurs marathon uitzending voor Trans World Radio

Hallo jongere (en ook ouderen), we hebben jouw/uw hulp nodig!

Waarvoor?
Het LCJ houdt op 30 april / 1 mei een 24-uurs marathon uitzending voor Trans World Radio en daarbij zamelen ze geld in voor moslims in India. Zodat aan hen ook verteld kan worden wie Jezus is!

Plan?
Het LCJ heeft aan alle kerkgemeenten gevraagd om mee te helpen om geld in te zamelen. Het streefbedrag per gemeente is 400 euro. Als we het met elkaar doen, dan hebben we dit toch zo bij elkaar!

Hoe?
We hebben een aantal suggesties voor jullie om geld in te zamelen. Bijvoorbeeld auto’s wassen, boodschappen doen voor iemand, statiegeld flessen inzamelen, bij iemand de tuin weer netjes maken, of gewoon een ander klusje doen.

Wanneer?
We willen op 1 mei aan het LCJ bekend maken hoeveel we hebben ingezameld. T/m 30 april kan het geld wat je hebt ingezameld worden ingeleverd bij één van de jeugdouderlingen, graag in een envelop met je naam erop. We hopen dan op zondag 2 mei ook in de kerk bekend te maken hoeveel we in totaal hebben ingezameld.

Daarnaast…
Het is leuk om van elkaar te vernemen wat voor originele ideeën we hebben om geld in te zamelen. Daarom zouden we willen vragen om een leuke foto te maken van jouw activiteit. Voor de meest originele én voor de succesvolste activiteit beloven we een leuke prijs/attentie 😊. Jullie kunnen een berichtje sturen aan één van de jeugdouderlingen, dan voegen we jullie toe in de gezamenlijke TWR LCJ Actie Marathon. In deze app kunnen we elkaar stimuleren/motiveren!

We hopen op leuke acties en een goed resultaat, maar nog belangrijker is het doel van deze actie. Vertellen wie Jezus is! Hieraan kunnen wij zelf ook bijdragen, juist op een eenvoudige manier als deze. Wellicht heb je een vriend/vriendin/bekende die niet naar de kerk gaat. Vraag of hij/zij met jou wil meehelpen voor deze actie en wellicht krijg je zo ook een kans om te getuigen wie Jezus is!

Mogen we rekenen op jullie inzet?

Contactgegevens jeugdouderlingen:
Dieter van der Steeg
Spoekeboompje 69 – Elspeet
dc.vandesteeg@cgknunspeet.nl
06-27140202

Sander van Leeuwen
Meelzolder 63 – Nunspeet
s.vanleeuwen@cgknunspeet.nl
06-40304626

Categories: Nieuws