Zingen in het weiland!

Zingen in het weiland!

Nu de gemeentedag helaas ivm de corona maatregelen geen doorgang kon vinden, willen we, omdat we toch als gemeente graag iets met elkaar willen doen, op DV zaterdag 19 september weer zingen in het weiland! Dat was de vorige keer in juli prachtig en we kregen toen al veel verzoeken om het nog een keer te organiseren. Evenals de vorige keer hopen we dit samen met onze muziekgroep te doen in het weiland van onze broeder Jacob Westerink, aan de Bovenweg, ter hoogte van de inrit naar nr 73-75. Aanvang 15.30u tot 16.30 u. Er is ter plaatse koffie, thee en limonade. Thema zal zijn: God is goed! We hopen hiervan te zingen en tevens hoopt ds Visser op aantal momenten terwijl we weer even op adem komen, kort samen met ons hierbij stil staan.

Hieronder volgen een paar belangrijke aanwijzingen:
– Alleen voor mensen die slecht ter been zijn, is er ruimte om de auto te parkeren. Voor alle anderen: komt u alstublieft per fiets.
– Bent u verkouden, grieperig of heeft u keelpijn: blijf dan thuis ter bescherming van anderen.
– Houd u ter plaatse aan de aanwijzingen van de regulateurs en neem de 1,5 m in acht.
– Houd rekening met nat gras en een klapstoeltje kan handig zijn indien u niet lang kan staan.
– Mocht het (gaan) regenen, dan kan het helaas niet doorgaan. De apparatuur van de muziekgroep kan daar niet tegen. Hou dit zelf in de gaten.
– In verband met de beschikbare ruimte: maximaal 200 deelnemers. Indien dit aantal wordt overschreden, zullen we helaas mensen moeten teleurstellen. Kom daarom op tijd.
– Ter plaatse kunt u een gift kwijt die bestemd zal zijn voor het jeugdwerk van onze kerk.
– Zorg ervoor dat uw stembanden gesmeerd zijn, want u mag uit volle borst meezingen!

Categories: Coronavirus, Nieuws