Ambtsdragersverkiezing 2021

De verkiezing zal D.V. plaatsvinden op woensdag 6 oktober 2021 om 19.30 uur in de Dorpskerk. U dient zich voor deze bijeenkomst per mail (kab@cgknunspeet.nl) of via onderstaand formulier op te geven. Mochten zich voor deze avond meer leden aanmelden dan in het kader van de maatregelen is toegestaan, dan zal er tevens in de Oenenburgkerk een bijeenkomst gehouden worden. De kerkenraad wil u tijdens deze gemeenteavond ook inlichten over enkele besluiten die genomen zijn m.b.t. de tweede predikantsplaats, de kerkgebouwen en de pastorie aan de Whemelaan.

Alle stemgerechtigde leden worden opgeroepen deze avond aanwezig te zijn. Indien u verhinderd bent, is het mogelijk schriftelijk uw stem uit te brengen.
Bij de namen voor wijkouderling en seniorenouderling dient u achter de naam aan te geven: voor of tegen. Uit de namen van de diakenen dient u er drie te kiezen.
Het stembriefje dient u in een gesloten enveloppe, op de buitenzijde voorzien van uw handtekening, op de avond van de stemming in te leveren.

Wilt u de verkiezing van ambtsdragers in uw gebed gedenken. De nood is weliswaar hoog, maar we stellen onze verwachting op de Heere.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"] Categorie: Nieuws